اسنک یکی از غذاهای پرطرفدار در بین خانواده ها می باشد و به دلیل تنوع در مواد میانی آن با تمامی ذائقه ها سازگار است. اسنک را میتوان با روش های مختلفی تهیه کرد.
مواد لازم برای تهیه هر عدد اسنک پیتزا
نان تست 2 عدد
کالباس 2 برگ
قارچ خام ۲ عدد
پنیر پیتزا ۱ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای به مقدار لازم
سس گوجه به مقدار لازم
طرز تهیه اسنک پیتزایی :
مقدار مواد اسنک را به اندازه ی یک عدد اسنک برای شما آورده ایم تا بر اساس تعدادی که مد نظر دارید مقدار مواد را زیاد کنید.
برای درست کردن اسنک، می توانید کالباس را ریز خرد کنید یا رنده درشت کنید می توانید به صورت ورقه ای هم استفاده کنید. روی یکی از نان های تست را سس قرمز بزنید سپس کالباس را روی آن قرار بدهید قارچ ها را ورقه ای خرد کنید و تفت بدهید وقتی نرم شدند و آب آن ها کشیده شد روی کالباس قرار بدهید و روی آن فلفل دلمه ای های خرد شده بریزید و در آخر روی آن پنیر پیتزای رنده شده بریزید و لایه بعدی نان را قرار بدهید و در دستگاه ساندویچ ساز بگذارید و به هر اندازه که دوست داشتید بپزد آن را بپزید. لازم به ذکر است برای اینکه بتوانید غذای سالم تری مصرف کنید می توانید به جای خرید کالباس از کالباس خانگی استفاده کنید که روش تهیه آن در مقاله طرز تهیه کالباس خانگی آورده شد است.
بعد از بیرون آوردن آن را برش بدهید و با سس مورد علاقه و پودر آویشن تزیین کنید.
طرز تهیه اسنک مرغ
مواد لازم برای اسنک مرغ
فیله مرغ :8 عدد
فلفل دلمه :2 عدد
پیاز :1 عدد
قارچ :400 گرم
پنیر پیتزا : به میزان لازم
نان تست :12 عدد
نمک و فلفل سیاه :به مقداری لازم
طرز تهیه اسنک مرغ
طرز تهیه اسنک مرغ
مرحله اول:
برای درست کردن اسنک مرغ، ابتدا فیله ها را نازک برش بزنید.فلفل دلمه ای ها را نگینی خرد کنید و قارچ ها را حلقه ای ببرید.
سپس پیاز ها را با رنده ی درشت رنده کنید و فیله مرغ برش زده را به همراه کمی نمک و فلفل با هم مخلوط کنید تا به خوردش برود.
مرحله دوم:
کمی بعد فیله ها را در روغن تفت دهید تا حدی که خشک نشود و رنگ آن طلایی شود.
قارچ ها را تفت دهید و کمی نمک روی آن بپاشید.
مرحله سوم:
کف و روی دستگاه ساندویچ ساز تان را چرب کنید و نان تست را روی آن بگذارید و روی نان تست یک لایه مرغ، قارچ ، فلفل دلمه ای و پنیر پیتزا بگذارید و روی آن را با یک نان تست دیگر بپوشانید و درب دستگاه ساندویچ میکر را ببندید.
حدود 3 تا 5 دقیقه بعد ساندویچ های آماده شده و برشته شده را خارج کنید و با سس خردل و کچاپ میل کنید.
نکات کلیدی در تهیه اسنک
حتما دستگاه را با کمی روغن چرب کنید و اجازه دهید برای ۵ دقیقه گرم شود تا نان ها به دستگاه نچسبد.
ترکیب مواد اسنک کاملا سیلقه ای می باشد می توانید هر کدام را که دوست نداشتید حذف یا اضافه کنید.
می توانید قارچ ها را تفت ندهید.
تعداد نان های تست را همیشه زوج در نظر بگیرید زیرا برای هر اسنک دو نان تست لازم است.
در مواد اولیه مقدار پنیر پیتزا گفته نشد زیرا به دلخواه کم یا زیاد بریزید ولی در نظر داشته باشید بیش از حد نریزید چون از نان تست بیرون می ریزید و دستگاه را کثیف می کند.