مرحله اول :
💢این کیک اسفنجی روغن و آب نداره. 💢بدون جدا کردن سفیده و زرده هست. 💢همه مواد به دمای محیط رسیده باشند. 💢توستر را با دمای ۱۳۰ درجه روشن کنید تا گرم شود. تخم مرغ ها رو با دور تند هم زن حدود ۵ دقیقه بزنید تا حجم آن ها ۲ برابر شود. شکر را اضافه کنید و ۲ دقیقه دیگه هم بزنید.
مرحله دوم :
آرد+بکینگ پودر را ۳ بار الک کنید و کم کم اضافه و با لیسک در یک جهت مخلوط کنید. اگه بد هم بزنید یا زیاد هم بزنید پف کیک میخوابه. داخل قالب کاغذ روغنی بذارید و مایه کیک را بریزید ۲ بار به سطح کار بزنید تا حباب ها خالی شوند و سطح مایه کیک صاف شود. داخل توستر گرم شده حدود ۲۵ دقیقه بذارید.(برای من 40دقیقه شد) در آخر با سیخ چوبی تست کنید اگه چیزی به سیخ نچسبید کیک آماده است.
مرحله اول :
تخم مرغ هم دمای محیط و پودر قند و وانیل رو با همزن برقی میزنیم. تا جایی که حجمش زیاد و سفید رنگ بشه که وقتی مثل عکس 8 رو میکشیم محو نشه
مرحله دوم :
آرد و بکینگ پودر رو طی دو مرحله به مواد اضافه میکنیم و با لیسک یا همزن دستی به آرومی فولد میکنیم.
مرحله سوم :
بعد از مخلوط شدن کل آرد ،روغن رو اضافه میکنیم و هم میزنیم
مرحله چهارم :
مواد رو برای راحتی کار داخل قیف میریزیم. داخل کپسول های کاپ کیک میریزیم
مرحله پنجم :
دو سوم کپسول رو از مواد پر میکنیم. داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه میپزیم
مرحله ششم :
کاپ کیک ها مناسب خامه و ماسوره زدن هم میباشند