شاید خیلی وقت ها در منوی کافی شاپ ها نام سان شاین را دیده باشید، اما چون نمی دانسته اید دقیقاً چه نوع دسر یا نوشیدنی ای است از سفارش آن صرف نظر کرده اید. سان شاین یا sunshine یکی از پرطرفدارترین و هیجان انگیزترین نوشیدنی هایی است که در کافه ها و کافی شاپ ها سفارش داده می شود. در واقع سان شاین دسری است بسیار خوشمزه و رنگارنگ که با استفاده از لایه های میوه، بستنی و ژله تولید می شود.
سان شاین یعنی چه؟
سان شاین sunshine در لغت به معنای آفتاب است. اما معنای دیگری دارد که نشان دلیل اصلی این انتخاب هوشمندانه نشان می دهد. معانی همچون شادی، دلشادی و خوشدلی دارد. پر واضح است که نامگذارن احساس لذت را هدف قرار دادند و این دسر را بگونه ای طراحی کرده اند که بعد میل آن دچار خرسندی شوید. ظاهر جذاب این دسر همراه با مزه فوق العاده، این دسر را به یکی از پر فروش ترین دسر های کافه ها و کافی شاپ ها تبدیل کرده است.
مواد مورد نیاز برای سان شاین
بستنی به طعم و میزان دلخواه
ژله در طعم و رنگ دلخواه
مغز گردو پسته و بادام به میزان لازم
موز، توت فرنگی، آناناس و یا هر میوه مناسب فصل به میزان لازم
خامه قنادی به میزان لازم
سس شکلات به میزان لازم
مقداری دراژه و شکلات چیپسی برای تزئین
مرحله اول: آماده سازی ژله
پودر ژله را به همراه ۱/۵ لیوان آب داغ مخلوط کرده تا مایع شفافی بدست بیاید و در ظرف چهارگوشی ریخته در یخچال قرار دهید تا سفت شود. بعد از اینکه آماده شد ژله را با چاقو به شکل مکعبی برش می دهیم و آماده می گذاریم.
مرحله دوم: آماده کردن سان شاین
روی دیواره لیوان بلند و باریک را سس شکلات ریخته و سپس لایه های منظمی از بستنی، ژله، مغز پسته و بادام پر می کنیم.
مرحله سوم: تزئین کردن سان شاین
در این مرحله روی سان ساین را با شکوفه هایی از خامه فرم گرفته و ترافل های رنگی و میوه های برش خورده تزئین و سرو می کنیم این دسر خنک و خوشمزه نوش جانتان.
نکات تهیه سان شاین خانگی:
– بهتر است لیوان ها را قبل از استفاده ، مدتی درون یخچال قرار دهید تا هنگام کار، بستنی زود آب نشود.
– می توانید از تکه های میوه هم برای تزیین روی سان شاین استفاده کنید.
– بنا به سلیقه خود میتوانید از دانه های شکلات ، مغز پسته و گردو و یا حتی از تیکه های میوه در لابلای بستنی هم بریزید.
– در سان شاین سس شکلات را می توان با شربت غلیظ میوه جا به جا کرد.
– ترتیب قرار دادن لایه ها بنا به سلیقه شماست.
– از مارمالاد های میوه ای می توان به جای ژله استفاده کرد.
– می توانید خامه این دسر پر کالری را برای رژیمی تر شدن حذف کنید.
– برای تزیین روی سان شاین ، اسمارتیز و ترافل های رنگی هم گزینه ی خوبی است.
– ضخامت لایه ها بنا به سلیقه شما میتواند متغیر باشد.
– برخی از مربا و یا شربت میوه ها هم استفاده میکنند.
نکته کلیدی: در کل مواد اصلی سان شاین ترکیبی از بستنی و ژله است و بقیه مواد بنا به سلیقه و ذائقه افراد متغیر است.