مرحله اول :
ابتدا جورا از شب قبل خیس میکنیم
مرحله دوم :
بعد پیاز را رنده کرده تفت میدهیم سینه ی مرع را ریخته تفت میدهیم
مرحله سوم :
جورا ریخته واب آن را اندازه میکنیم حرارت را کم کرده وزمان دهید تا کامل پخته ولعابدار شود
مرحله چهارم :
باید آب سوپ از مقدار معمول کمتر باشد
مرحله پنجم :
هویج را رنده کرده اضافه میکنیم
مرحله ششم :
در تابه آرد وفلفل را ریخته وتفت میدهیم باید دقت کرد رنگ آرد تعییر نکند بعد مقداری کرده و بعد شیر را ریخته هم میزنیم تا گلوله نشود به جوس که امد به سوپ اضافه میکنیم
مرحله هفتم :
بعد یکربع سرو میکنیم در صورت دلخواه با جعفری ساطوری تزیین میکنیم
مرحله اول :
جو ها رو با مقداری آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید
مرحله دوم :
حالا هویج ومقدار اضافه کنید واجازه بدید بپزه و نرم بشن و آبش مقداری کم بشه و جابیفته
مرحله سوم :
حالا آب مرغ اضافه کنید و بزاریدچند دقیقه به خورد سوپ بره
مرحله چهارم :
حالا مرغ رو اضافه میکنیم و اجازه میدیم سوپ با حرارت ملایم بپزه
مرحله پنجم :
پیاز سرخ و بعد با رب تفت بدید تا خامی رب بره بعد ادویه اضافه و کمی تفت می دهیم تا عطر ادویه بلند بشه
مرحله ششم :
پوره گوجه اضافه و تفت بدید تا آبش کشیده بشه رنگش باز بشه
مرحله هفتم :
حالا همراه مقداری نمک به سوپ اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه اجازه میدیم چند دقيقه بپزه تا مزه ها به خورد هم بره
مرحله هشتم :
حالا سبزی ها رو اضافه میکنیم و بعد زرشک و آبلیمو رو
مرحله نهم :
اجازه بدهید با حرارت ملایم بپزه تا جا بیافته
مرحله دهم :
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید 🌼