مرحله اول :
ابتداهویج راباپوست کن تمیزپوستش راکنده و درسته میذاریم تابپزه وقتی هویج کاملا پخت داخل غذاساز یا مخلوط کن پوره میکنیم (رنده نکنید چون جلوه حلوا بد میشه من گلاب راهم به هویج اضافه میکنم تاهویج آبکی شده وراحتتر پوره شود ).
مرحله دوم :
آرد راداخل تابه الک کرده و شعله پخش کن را روی اجاق میذاریم تاحرارت به همه جای تابه یکسان پخش شود وآردراباشعله کم تفت میدهیم (حدود نیم ساعت)تاجایی که خامی آرد ازبین بره ولی آرد نباید تغییر رنگ بدهد (برای اینکه بفهمیم آردازخامی درآمده یا نه یه مقدارازآرد سردراداخل دهان بگذارید اگه به سقف دهان بچسبد خام هست ولی اگه نچسبید ازخامی دراومده)
مرحله سوم :
سپس شعله پخش کن را برداشته وروغن رامیریزیم وبهم میزنیم تامایه یکدستی داشته باشیم بعد هویج پوره شده وگلاب و زعفران دم کرده وپودرشکر را اضافه کرده وبهم میزنیم اول مایع یکدست وشلی خواهیم داشت بامرتب بهم زدن به صورت دورانی یواش یواش حلوا سفت شده وازدیواره ها جداشده و در وسط تابه جمع میشود وقتی کاملا ازدیواره ها جداشد و در وسط جمع شود حلواآماده است
مرحله چهارم :
حلوای هویج خیلی چسبنده تر ازدیگرحلواهاست اگه خواستین دست را چرب کنین (بعدازکمی سردشدن حلوا) آن راداخل دست به شکل هویج حالت داده وباچاقوی چرب شده خط انداخته و سرش خلال پسته بذارین
مرحله پنجم :
یا داخل ماسوره ریخته و داخل نون بستنی و یا نان تارت شیرین ماسوره بزنین. این حلواهم خوشمزه وهم مقویه امتحان کنین
مرحله ششم :
من از ترکیب روغن مایع و کره استفاده کردم حلوای خیلی خوشمزه و لطیفی شد.