مرحله اول :
ابتدا پیازها رو نگینی یا خلالی خرد میکنیم داخل تابه ای مقداری روغن ریخته و پیازها رو تفت میدیم تا سبک بشه سپس هویج و فلفل دلمه ای خرد شده رو اضافه میکنیم با پیاز تفت میدیم سپس ادویه ها رو اضافه میکنیم و دوباره تفت میدیم.
مرحله دوم :
رب گوجه فرنگی رو اضافه میکنیم همراه بقیه مواد تفت میدیم و به مقدار کافی آب میریزیم هل ها رو هم اضافه میکنیم داخل مواد کمی نمک به مواد میزنیم در ماهیتابه رو میبندیم تا مواد با حرارت کم جا بیافته.آلوهای شسته شده رو بعد از نیم ساعت داخل سس میندازیم و همچنین مرغ های سرخ شده رو داخل سس میچینیم و اجازه میدیم نیم ساعت دیگه بپزه.
مرحله سوم :
ده دقیقه آخر زعفران رو اضافه میکنیم سس و مرغ خوشمزه ای ما حاضره نوش جان.