مرحله اول :
ابتدا تخم مرغ +شکر + وانیل و زعفران را با همزن یا چنگال هم می زنیم. می تونید در حد مخلوط شدن هم بزنید اما من معمولاً تا وقتی ادامه می دهم که حجم موادم دوبرابر شود (۵_۶دقیقه)
مرحله دوم :
بعد شیر و روغن را اضافه می کنیم و در حد مخلوط شدن هم می زنیم. آرد و بیکینگ پودر را الک می کنیم و به همراه کشمش به مواد پنکیک اضافه می کنیم. غلظت مواد طوری هست که نه خیلی شل و نه خیلی سفت هست.
مرحله سوم :
بعد با یک ملاقه کوچک در یک ماهیتابه نچسب داغ از موادمون کمی می ریزیم و صبر می کنيم تا حباب هایی روی سطح آن ایجاد بشه و بعد بر می گردونیم. می تونید برای اطمینان با یک پنبه سطح ماهیتابه را چرب کنید ولی زیاد روغن نریزید که شکل گرد پنکیک رو از دست می دهد.
مرحله چهارم :
پنکیک کشمشی خوش عطر و خوشمزه مون آماده است و می تونید در کنار شکلات و میوه ها یا عسل و مربا… برای صبحانه یا عصرانه میل کنید. اینم بافت پنکیک