مرحله اول :
در یک کاسه بزرگ پودر نارگیل، آرد، بیکینگ پودر، پودر کاکائو، بکینگ پودر و نمک را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
مرحله دوم :
تخم مرغ را در یک ظرف هم بزنید تا کمی کف کند بعد، شیر و کره را به ترتیب اضافه کنید و کمی هم بزنید، سپس کم کم مواد خشک را اضافه کرده و مخلوط کنید.
مرحله سوم :
یک قابلمه نچسب را با حرارت متوسط گرم کنید، آن را با کمی کره چرب کنید و از خمیر به اندازه دلخواه اضافه کنید، درب تابه را به مدت 2 الی 3 دقیقه بگذارید تا پنکیک ها بپزد بعد برگردانید تا طرف دیگرشان نیز پخته شود.
مرحله چهارم :
پنکیک ها را با کمی عسل یا سس شکلات و پودر نارگیل تزیین کرده و با میوه، آجیل یا هر چیز دیگری که دوست داشتید سرو کنید.