مرحله اول :
یه قابلمه رو آب میکنیم وقتی جوش اومد نمک رو به همراه ماکارونی بهش اضافه میکنیم و میذاریم تا خیلی خوب بپزه.
مرحله دوم :
ذرت و نخود سبز و هویج نگینی رو آبپز میکنیم. کالباس و خیار شور رو نگینی خرد کرده و کنار میذاریم.
مرحله سوم :
برای سس سالاد : سس مایونز و نمک و فلفل سیاه و پودر آویشن و آبلیمو رو با مقدار کمی آب مخلوط و یکدست میکنیم. تمامی مواد رو با هم مخلوط و آروم هم میزنیم. سس رو به مواد اضافه و به مدت ۲ یا ۳ ساعت میذاریم داخل یخچال تا تمام مواد خوب به خورد هم برن.