مرحله اول :
ابتدا بکینگ پودر و آرد رو مخلوط و دوبار الک کرده و کنار میزاریم
مرحله دوم :
تخم مرغ ها رو داخل ظرفی ریخته به همراه نیمی از شکر سه دقیقه میزنیم و بقیه شمر رو اضافه و سه دقیقه دیگه میزنیم تا کرمی و کشدار شه سپس نوشابه رو اضافه و مخلوط میکنیم سپس آرد رو یک قاشق یک قاشق اضافه و با دور کند همزن میزنیم وقتی تمتون شد با دور تند پنج ثانیه هم میزنیم، داخل قالب رو چرب و کاغذ روغنی گذاشته،موادمون رو میریزیم و در فر از قبل گرم شده با دمای 180درجه به مدت 45دقیقه
مرحله سوم :
من از 2/3مواد استفاده کردم به بقیه مواد دارچین و پودر کاکائو اضافه کردم، سیب رو پوست گرفته و از وسط برش داده،کف قالب گذاشتم از مواد کیک اسفنجی روش ریختم و داخل فر با دمای 180درجه و ب مدت 45 دقیقه پختم
مرحله اول :
زرده وسفیده جدا میکنیم
مرحله دوم :
سفیده با همزن در حدی که خودشو بگیره مخلوط و سپس شکر در سه مرحله اضافه میشه
مرحله سوم :
زرده ها یکی یکی در حد سی ثانیه اضافه و مخلوط میشه
مرحله چهارم :
بکینگ پودر و پودر کاکائو و آرد الک شده و بالیستک به مواد اضافه میکنیم
مرحله پنجم :
در قالب با قطر ۱۵سانتیمتر ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای۱۸۰به مدت ۴۰دقیقه قرار میدیم