مرحله اول :
همه ی مواد رو میذاریم تا به دمای محیط برسه آرد و بکینگ پودر رو 3 بار الک میکنیم و کنار میذاریم سفیده رو زرده تخم مرغ و جدا میکنیم سفیده رو با همزن برقی میزنیم تا کف کنه بعد نصف شکر رو کم کم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا سفیده فرم بگیره و وقتی ظرف رو برمیگردونیم از ظرف نریزه داخل یخچال میذاریم تا آب نندازه
مرحله دوم :
زرده رو کمی میزنیم تا از لختگی در بیاد باقیمانده شکر و وانیل رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کرم رنگ بشه حدودا 5 دقیقه پودر کاکائو الک شده رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم آبجوش رو میریزیم و زود هم میزنیم تا زرده نپزه در آخر آرد و بکینگ پودر رو کم کم اضافه میکنیم و با لیسک تو یه جهت هم میزنیم تا آرد تموم بشه
مرحله سوم :
سفیده تخم مرغ و کم کم اضافه میکنیم و در یک جهت هم میزنیم تا پف کیک نخوابه داخل قابلمه کاغذ روغنی میذاریم مایه کیک رو میریزیم دم کنی میذاریم به مدت 40 دقیقه حرارت باید خیلی کم باشه خب کیک اسفنجی شکلاتی ما آمدست نوش جاااان
مرحله اول :
اول که مواد رو آماده کردم تا هم دمای محیط بشن آرد و بکینگ پودر رو س بار الک کردم ی برگه آچار رو اندازه قالبم با ارتفاع 9 و قطر 19 بود و برش زدم و کف قالبم گذاشتم با فرچه به کاغذ کف قالب روغن زدم و کمی آرد پاشی کردم گذاشتم داخل توستر با دمای 150 به مدت 10 دقیقه تا گرم بشه
مرحله دوم :
تخم مرغ و وانیل و شکر رو 7 دقیقه هم زدم تا کاملا دو برابر شد و کرمی رنگ شد بعد ۷ دقیقه آب ولرم وروغن رو به ترتیب اضافه کردم و 1 دقیقه هم زدم تا با هم مخلوط بشن آرد رو کم کم اضافه کردم و با لیسک به طور دورانی هم زدم تا مخلوط بشن
مرحله سوم :
و اول وسطش رو گذاشتم و دقیقه های آخر پایین و بالا رو گذاشتم برای فر دمای 180 به مدت 45 دقیقه کیک اسفنجی ساده من همینطور که ت عکس مشاهده میکنید 7 سانت هست ارتفاعش
مرحله چهارم :
اگر دیدید کمی گلوله شده آرد ها با دور کند همزن در حد ۳۰ ثانیه هم بزنید نکته:برای اینکه تمام دقیقه ها و ثانیه ها رو رعایت کنید از قسمت تایمر ساعت گوشیتون کمک بگیرید من همیشه اینکارو میکنم.. حالا مواد رو داخل قالب گرم شده بریزید و چند تا ضربه بزنید تا حباب های روش محو بشن و بذارید داخل توستر من با دمای 150 و به مدت 45 دقیقه گذاشتم
مرحله پنجم :
کیک رو وقتی از فر آوردم بیرون بعد چند ودقیقه از قالب خارج کردم و. وقتی سرد شد به سه قسمت تقسیم کردم روی گردونه لایه اول رو گذاشتم و با آبمیوه مجتبی خیسش کردم سطح لایه کیک رو خامه زدم و کمی سطحشو صاف کردم موز و گردو گذاشتم و باز کمی خامه زدم ولایه بعدی رو گذاشتم دوباره آبمیوه زدم و خامه و موز و گردو و خامه و لایه آخر که باید دوباره خامه کشی کلی زده بشه این قسمت باید با صبر و حوصله انجام بشه ولی من متنفرم از کارهایی که صبر و حوصله زیاد بخاد چون عجولم
مرحله ششم :
اول سطح کیک رو کمی خامه زدم و با پالت سطحشو صاف کردم نوک پالت زرو مرکز کیک قرار دادم و گردونه رو چرخوندم حین کار باید پالت رو تمیز کنید وگرنهمث من نرمه های کیک داخل خامه میریزه و شکل ظاهر کیک رو خراب میکنه دور تا دور کیک رو خامه زدم میتونید با ماسوره ساده اینکارو بکنید بعد با کاردک رو به صورت اینکه روی کیک بخابه بذارید و گردونه رو بچرخونید چند بار اینکارو بکنید تا سطح کیک صاف بشه که پدر من دراومد و نشد کیک رو با کمک کاردک و پالت از رو گردونه به جایی که میخاید منتقل کنید
مرحله هفتم :
داخل قیف پلاستیکی ماسورع شکوفه بذارید و سر قیف رو قیچی رو کنید خامه رو داخل قیف بریزید و شکوفه بزنید هم دور تا دور بالای کیک هم دورتا دور پایین کیک خمیر فوندانت من بی رنگ بود رنگ خوراکی بنفش زدم و با دست ورز دادم تا رنگ به خورد خمیر بره و هپی برس رو درست کردم و چون کیکم کوچیک بودم day رو درست نتونستم جا بدم کلا دیروز همه چی رو مخ بود ژله بریلو بی رنگ رو داخل س پیاله جدا ریختم و به یکی رنگ خوراکی قرمز به یکی سبز و به یکی نارنجی رو اضافه کردم و هم زدم
طرز تهیه کیک فوق اسفنجی در خانه