پیتزا مخلوط یکی از پیتزاهای بسیار محبوب در جهان است که همانطور که از نامش مشخص است از ترکیب موادی مانند سوسیس، کالباس، قارچ و .. تهیه میشود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پیتزا مخلوط فست فودی در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر
سوسیس آلمانی ۲ عدد
کالباس مارتادلا ( ساده ) ۲۰۰ گرم
خمیر پیتزا ۲ عدد
پنیر پیتزای مخلوط ۴۰۰ گرم
قارچ ۴ عدد
سس پیتزا یا سس کچاپ ۲ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای رنگی ۲ قاشق غذاخوری
ذرت آبپز ( اختیاری ) ۱ قاشق غذاخوری
زیتون سیاه ( اختیاری ) ۴ عدد درشت
آویشن ۱ قاشق چایخوری
مرحله اول
اول از همه باید توجه داشته باشید که پیتزا مخلوط ایتالیایی و اصل با کالباس ساده و سوسیس تهیه می شود و دارای گوشت چرخ کرده نیست. اما در صورت تمایل می توانید به جای استفاده از سوسیس و کالباس از گوشت هم استفاده کنید.
مرحله دوم
مرحله اول پخت پیتزا آماده کردن خمیر پیتزا می باشد، می توانید خمیر پیتزا را به صورت آماده از فروشگاه ها تهیه کنید. البته توصیه می شود برای تهیه پیتزا از خمیر پیتزای خانگی استفاده شود، چون طعم و کیفیت خیلی بهتری دارد.
مرحله سوم
ابتدا خمیرهای پیتزا را داخل ظرف لبه دار پخت پیتزا قرار می دهیم به صورتی که لبه های خمیر از ظرف خارج شود و خمیر حالت گودی پیدا کند، سپس روی هر خمیر ۱ قاشق غذاخوری سس کچاپ یا سس پیتزای خانگی می زنیم.
مرحله چهارم
حالا با پشت قاشق سس پیتزا را به صورت یکنواخت روی خمیر پیتزا پخش می کنیم. حالا با مقدار کمی پنیر پیتزا روی سس کچاپ را پوشش می دهیم. در ادامه کالباس مارتادلا را به صورت نگینی ریز خرد کرده و به دو قسمت تقسیم می کنیم.
مرحله پنجم
سپس به صورت مساوی روی پنیر پیتزا می ریزیم و با کف دست آنرا صاف و یکنواخت می کنیم. در ادامه در صورت تمایل ابتدا سوسیس ها را به صورت حلقه ای خرد کنید، سپس انها را به صورت سرخ کرده یا خام روی کالباس بچینید.
مرحله ششم
البته توصیه می شود سوسیس ها را با مقدار کمی روغن تفت دهید، چون به صورت سرخ شده خوشمزه تر هستند. حالا روی سوسیس ها را با پنیر پیتزا به صورت کامل پوشش می دهیم و در ادامه به سراغ تزیین روی پیتزا می رویم.
مرحله هفتم
برای تزیین روی پیتزا، قارچ ورقه ای، زیتون ورقه ای، ذرت و فلفل دلمه ای رنگی نگینی شده را به سلیقه خود روی پینر پیتزا می چینیم. فر را باید از ۱۵ دقیقه قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنیم تا کاملا گرم شود.
مرحله هشتم
در این مرحله پس از اینکه فر به طور کامل گرم شد، پیتزا ها را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا بپزند. پس از اینکه پیتزاها اماده شدند حدود پنج دقیقه گریل را روشن می کنیم تا پنیر روی پیتزا طلایی شود.
مرحله نهم
پس از اینکه پیتزا اماده شد و پینر رویش به طور کامل طلایی شد آنرا از فر خارج می کنیم و با کارد به ۶ تا ۸ قسمت مساوی برش می زنیم. حالا مقداری آویشن روی پیتزا ها می پاشیم و به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.
نکاتی طلایی برای خوشمزه تر شدن پیتزا
1. برای خوشمزه تر شدن و خوب پخته شدن پیتزا مخلوط باید بعد از اینکه تمام مواد را روی خمیر پیتزا ریختید 20 دقیقه اجازه دهید تا پیتزای آماده نشده استراحت کند و بعد داخل فر بگذارید تا نان آن تردتر شود.
2. سبزیجات و بقیه مواد را میتوانید به سلیقه خودتان در سایزهای کوچک ، بزرگ یا مدلهای دیگر خرد کنید و پیتزای تان را تزیین کنید.
3. برای طلایی شدن روی پیتزا ، در چند دقیقه آخر گریل بالای فر را روشن کنید و البته مراقب باشید تا روی پیتزا نسوزد.
4. برای تهیه پیتزا مخلوط می توانید از مواد دیگری مانند کالباس و سوسیس استفاده کنید.
نکات تکمیلی در مورد پیتزا مخلوط
1. زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
2. و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
3. پیتزا مخلوط را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
4. توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .