مرحله اول :
سفیده و زرده تخم مرغ و جدا میکنیم سفیده رو با نصف شکر انقد میزنیم تا وقتی ظرف برمیگردونیم از ظرف نریزه داخل یخچال میذاریم تا آب نندازه زرده تخم مرغ وانیل و شکر رو با همزن میزنیم تا کرم رنگ بشه آبجوش رو اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم تا زرده نپزه
مرحله دوم :
در آخر آرد و بکینگ پودر 3 بار الک شده رو کم کم به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم تا گلوله های آرد باز بشه سفیده رو در چند مرحله اضافه میکنیم و در یک جهت هم میزنیم داخل قابلمه کاغذ روغنی میذاریم مایه کیک رو میریزیم داخلش دم کنی میذاریم به مدت 40 دقیقه
مرحله اول :
#اولین_دستورم پوست پرتقال را از قسمت نارنجی رنده کرده و سپس پرتقال ها را به اندازه یک لیوان آب گرفته کنار گذاشته.
مرحله دوم :
تخم مرغ ها را یکی یکی شکسته و زرده و سفیده را جدا کرده.زرده ها را با همزن بزنین و سپس شکر و وانیل را اضافه کرده حدود ۲ دقیقه با دور متوسط همزن بزنین بعد از آن پوست پرتقال و در صورت دلخواه اسانس را اضافه کرده هم بزنین تا کش دار و حجیم شود. حالا آب پرتقال و روغن را اضافه کنین در حد مخلوط شدن مواد هم بزنین.
مرحله سوم :
در ظرفی بکینگ پودر و آرد را سه بار الک کنید و بعد به مواد در طی سه مرحله اضافه کنید به حالت دورانی با لیسک هم بزنین (از یک طرف هم بزنین) تا مواد مخلوط شوند.
مرحله چهارم :
سفیده تخم مرغ ها را با همزن (تمیز) انقدر هم بزنین که ظرف را برعکس کردید مواد ثابت بمانند و از ظرف بیرون نریزند
مرحله پنجم :
در مرحله آخر سفیده ها را به مواد کیک اضافه کنین با حالت دورانی تا حدی که مواد مخلوط شوند هم بزنین(زیاد هم زدن باعث میشه کیکتون پف نکنه) ●فر را از قبل در دمای ۱۸۰ درجه گرم کرده. ●کف قالب را چرب کرده و کمی آرد پاشی کنید. ●مواد را داخل قالب بریزین و چند بار خیلی اهسته به زمین بزنین قالب را تا هوای کیک خارج شود. ●قالب را داخل فر بذارید مدت زمان پخت بستگی به فر داره حدود ۴۵ دقیقه کیک آماده میشه. ●منظور از لیوان در اندازه گیری لیوان دسته دار فرانسوی میباشد.
مرحله ششم :
کیک هر زمان پخته شد با خلال دندان چک کنید که مواد نچسبن به خلال و بعد بذارید کیک خنک شود از قالب خارج کرده و برش بزنید. تمامی نکات را رعایت کنین کیکتون بافت خوبی خواهد داشت.