کیک مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده بین المللی است که معمولا برای پذیرایی در مهمانی ها استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک مرغ در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر
نان تست ۱ بسته
سینه مرغ ۲ عدد
سس مایونز ۱ لیوان
ماست چکیده ½ لیوان
گردوی خرد شده ۱ لیوان
پیازچه ۱ دسته بزرگ
جعفری ۱ دسته متوسط
خیار شور ½ لیوان
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
مرحله اول
برای تهیه کیک مرغ خوشمزه ابتدا گوشت مرغ را به همراه ۲ لیوان آب و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت زیاد قرار داده و اجازه می دهیم آب جوش بیاید.
مرحله دوم
پس از اینکه آب شروع به جوشیدن کرد، کف های روی سطح آب را با قاشق جمع کرده و دور می ریزیم. در ادامه حرارت زیر قابلمه را کمتر می کنیم و اجازه می دهیم گوشت مرغ بپزد. پس از اینکه گوشت مرغ پخت، آنرا به صورت ریش ریش خرد می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله گوشت مرغ را درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس پیازچه و جعفری را به صورت ساطوری خرد کرده و به همراه ماست، سس مایونز، گردوی نیم کوب شده و مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
حالا خیارشور (آموزش درست کردن خیار شور در خانه) را هم به صورت نگینی ریز خرد کرده و به کاسه می افزاییم. در ادامه مواد را با قاشق به خوبی زیر و رو می کنیم تا کاملا با هم مخلوط شده و بافت شان یکدست شود.
مرحله پنجم
در این مرحله حاشیه های خشک نان های تست را جدا کرده، سپس یک ظرف مناسب انتخاب می کنیم. در ادامه کف ظرف را با یک لایه نان تست می پوشانیم، سپس یک لایه از مواد روی نان تست می ریزیم و آنرا به صورت یکدست پخش می کنیم.
مرحله ششم
حالا مجددا یک لایه نان تست قرار می دهیم و این مراحل را به ترتیب انجام می دهیم تا مواد تمام شوند. لایه آخر را با باقیمانده مواد می پوشانیم و با لیسک یا چاقو مواد را مانند خامه کشی به صورت یکدست روی کیک می مالیم.
مرحله هفتم
در این مرحله روی ظرف را با سلفون می پوشانیم و به مدت دو ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مواد جذب نان تست شوند. پس از گذشت این زمان کیک را از یخچال خارج کرده و به سلیقه خود تزیین می کنیم.
مرحله هشتم
برای تزیین کیک مرغ می توانیم از انواع مواد و سبزیجات استفاده کنیم. ما در این دستور برای تزیین کیک از هویج رنده شده، کنسرو ذرت، خیارشور حلقه ای، تربچه، جعفری، گوجه گیلاسی و گردوی خرد شده استفاده کردیم.
نکات مهم تهیه کیک مرغ
1. برای تزئین کیک مرغ، میتونید از برش های نازک خیار یا هویج استفاده کنید.
2. باقیمانده ی اطراف نان تست رو که برش دادید اجازه بدید کمی در مجاورت هوا خشک و ترد بشن. بعدمیتونید اونها رو در مخلوط کن خرد و یا آسیاب کنید تا پودر بشن. و برای اطراف کیک ازشون استفاده کنید.
3. کیک مرغ را میتوانید بعداز آماده شدن برش های کوچک تر بزنید و به سس مایونز آغشته کنید و پودر نان بغلتانید تا کاور بشه و مثل شیرینی تزیین کنید. که درواقع شورینی محسوب میشود!
4. از پنیرخامه ای، ذرت، چوب شور، یا کراکرهای نمکی هم برای تزیین میتونید استفاده کنید.
5. از سبزیجاتی مثل جعفری، پیازچه، تربچه و ریحون در تزیین کیک میتونید بهره ببرید.