مرحله اول :
ابتدا شربت را درست کردم ؛ شکر و آب را در ظرفی ریختم و بدون اینکه هم بزنم روی حرارت کم گذاشتم تا آروم آروم شکر حل شود. بعد گلاب و عرق هل و زعفران را ریختم و بعد از چند جوش که خورد از روی حرارت برداشتم تا خنک شود.
مرحله دوم :
آرد قنادی را الک کردم و روی حرارت ملایم تفت دادم تا خامی آرد گرفته شود ولی آرد تغییر رنگ ندهد. حدود ۳۰ تا ۲۰ دقیقه زمان میبرد. بعد نشاسته ذرت را اضافه کردم و ۲ دقیقه دیگر تفت دادم. بعد از روی حرارت برداشتم. شیر خشک را اضافه کردم و خوب هم زدم.
مرحله سوم :
آرد ها را الککردم و روغن را ریختم و خوب هم زدم. دوباره روی حرارت ملایم گذاشتم و آنقدر هم زدم تا آرد به رنگ دلخواه برسد. (حواستون باشه مدام هم زده بشه وگرنه زود میسوزه) بعد از روی حرارت برداشتم و شربت را در ۳ مرحله اضافه کردم و مرتب هم زدم تا حلوا یکدست شود.
مرحله چهارم :
بعد روی حرارت گذاشتم و هم زدم تا به غلظت برسد. این حلوا نباید خیلی سفت و گهواره ای بشود. بعد از روی حرارت برداشتم و کمی که خنک شد در ظرف کشیدم و تزئین کردم. من با نصف مواد درست کردم. حلوای فوقالعاده خوشمزه و کشدار ما آماده شد