مرحله اول :
بلغور را شسته و همراه آب مرغ و هویج و سیب زمینی و ۳ لیوان آب در زودپز ریخته و پس از سوت زدن زودپز حرارت را کم کرده و مدت ۲۰ دقیقه پختم. دستور پخت سوپ جو قرمز خوشمزه برای مهمانی
مرحله دوم :
در زودپز را باز کرده و رشته و سبزی را اضافه نمودم و با حرارت ملایم جا افتاد بعد از ۱۵ دقیقه سوپ خوشمزه مون آماده اس نمک و فلفل آنرا اندازه کرده و (من چون آب مرغم نمک و فلفل داشت نریختم) نوش جان
مرحله اول :
جو رو یک شب خیس کنید
مرحله دوم :
بعد با مقدار مناسب آب روی گاز بذارید وقتی جوشید کف روش رو میگیریم در قابلمه رو میذاریم و حرارت رو کم میکنیم تا جو شکفته بشه.
مرحله سوم :
بعد بهش هویج اضافه میکنیم در قابلمه رو میذاریم تا هویج پخته بشه
مرحله چهارم :
تو تابه جداگانه پیاز رنده شده رو تفت میدیم بهش رب نمک و ادویه میزنیم تا رنگ رب باز بشه و بوی خامی گرفته بشه
مرحله پنجم :
حالا مرغ پخته ریش ریش شده و رب تفت داده رو اضافه میکنیم.
مرحله ششم :
رب که رنگش داخل سوپ پس داد سبزی و آبلیمو اضافه کرده و بعد از بیست دقیقه از رو حرارت برمیداریم