مرحله اول :
پیاز رو نگینی ریز خرد کرده با کمی روغن تفت بدین زردچوبه بزنید و تفت بدین سیب زمینی و هویج نگینی خرد شده رو اضافه کرده و کمی تفت بدین نمک، فلفل ، پاپریکا و پودر سیر رو اضافه کنید بعد جو پرک و عدس که ۱ ساعت قبل خیس کرده اید رو بریزید مرغ رو هم اضافه کنید و کمی تفت بدین
مرحله دوم :
آب جوش بریزید و اجازه بدین تا سوپ بپزد وقتی مرغ پخت از سوپ بیرون بیارید مرغ رو ریش ریش کرده و به قابلمه برگردونید در آخر گشنیز خرد شده رو اضافه کنید ۱۰ دقیقه بجوشد و سوپ آماده ست 🌸این سوپ رب گوجهفرنگی نداره و خیلی خیلی خوشمزه ست
مرحله اول :
پیاز را نگینی ریز خرد کرده ، همراه با کمی روغن تفت داده تا طلایی رنگ شود. رب گوجه را همراه با ادویه جات مورد نظر اضافه کرده ، کمی دیگر تفت داده تا خامی رب گرفته شود. سپس مرغ ، هویج ، جعفری و آبلیمو را همراه با ۳ لیوان آب اضافه کرده و فرصت داده تا مرغ و هویج کاملاً پخته شود.
مرحله دوم :
بعد از پخت ، مرغ و هویج از آب خارج کرده ، داخل آبِ مرغ ، عدس و جو پرک را اضافه کرده ، اینجا اگر احساس کردید نیاز به آب بیشتر هست ، مقداری آب اضافه کرده و باز فرصت داده تا ایندو نیز پخته شود. در مرحله آخر مرغ را بصورت ریشه ای ریز خرد کرده ، هویج را نیز نگینی ریز خرد کرده و مجدداً به سوپ اضافه کنید ، بعد چاشنی آنرا تست کرده و نسبت به ذائقه خود و خانواده ، نمک فلفل یا آبلیمو اضافه کنید. من چون سوپ تند دوست دارم ، میزان فلفل را بیشتر زدم.
مرحله سوم :
سوپ را داخل ظرف سرو کشیده و با مقداری جعفری و هویج خرد شده و زرشک تزیین کنید. بفرمائید سوپ😋