بیوگرافی بیل گیتس
بیل گیتس یا همان ویلیام هنری گیتس سوم یکی از ثروتمند ترین افراد جهان است که عمده شهرتش بخاطر راه اندازی شرکت موفق مایکـــروسافت است. وی در سال ۲۰۱۸ با تخمین دارای خالص ۸۶ میلیارد دلار به عنوان ثروتمند ترین فرد جهان شناخته شدو اکنون در سال ۲۰۲۱ رتبه ی پنجمین ثروتمند جهان را به خود اختصاص داده است. اما راز موفقیت این نابغه در چیست؟ آیا کارما فعالیت های انسان دوستانه خود را پس میدهد؟ آیا مانند کوین ترودو نابغه تبلیغ نویسی جهانی قانون جذب را بکار گرفته است؟ آیا پرتلاش بوده و اعتماد به نفس بارها و بارها از اول شروع کردن را داشته است؟ زندگی نامه ی بیل گیـــتس را تا کنون مطالعه کرده اید؟ با ما در این مقاله همراه باشید تا راز موفقیت وی را از زندگی نامه اش کنجکاو کنیم.
بيل گيتس در مدرسهٔ لیک ساید شروع به تحصیل کرد. سپس به علاقه خود به نرمافزار پی برد و برنامهنویسی را در سن ۱۳ سالگی شروع کرد. در همین جا بود که هستهٔ اولیهٔ مایکروسافت شکل گرفت. در بهار سال ۱۹۶۸ میلادی مدرسه تصمیم گرفت که دانش آموزان را با پدیدهای جدید که به تازگی در دنیا شکل گرفتهبود یعنی کامپیوتر آشنا کند.
زندگینامه ی بیل گیتس از زبان خودش
بیل گیتس کیست؟ ویلیام هنری بیل گیتس سوم معروف به بیل گیتس (به انگلیسی: Bill Gates) در حوزۀ ارتباطات و فناوری اطلاعات، نامی شناخته شده است. شاید به جرئت بتوان بیـــل گیتس را پدر موفقیت های بزرگ افراد موفق جهان نامید. او راز موفقیت را در پشتکارو تلاش و هدفگذاری می داند.بیل گیتس فقط یک کامپیوتر (Computer) نساخت. بیل کیتس فقط برنامه ویندوز (Windows) را به جهانیان معرفی نکرد. او فقط برنامه آفیس (Office program) را تولید نکرد. بیل گیتس فقط شرکت مایکروسافت (Microsoft) را بنیانگذاری نکرد. بیل گیتس کاری بسیار بزرگتر کرد. تغییراتی که بیل گیتس به واسطه محصولات مایکروسافت و استفاده از کامپیوتر در زندگی افراد جهان ایجاد کرد، ابزاری برای موفقیت بسیار بزرگ دیگر افراد موفق جهان شد. وی تنها شخصی بود که رقابت را وارد عرصۀ نرمافزار کرد. وی یکی از موفقترین کارآفرینان قرن بیستم و یکی از ثروتمندترین افراد جهان است. در این مقاله به داستان موفقیت بیل گیتس و شکستهایی که او در طول زندگیاش تجربه کرد، میپردازیم. او از تکنولوژی موجود استفاده کرده و با استفاده از استراتژیهای بازاریابی خود توانست بازار را تحت سلطه اش درآورد.
زندگی نامه بیل گیتس ، کودکی
زندگی نامه بیل گیتس را بخش کودکی زندگی بیل پی میگیریم. ویلیام هنری (بیل) گیتس سوم در شهر سیاتل ایالت واشنگتن آمریکا متولد شد.
اولین بار وقتی فقط ۱۳ سال داشت و در مدرسهی لیکساید درس میخواند به برنامهنویسی علاقه نشان داد. با گذشت زمان هم در دانشگاه، بهجای پیگیری رشتهی اصلی، به دنبال علاقهاش رفت.
شاید کنار هم قرار گرفتن او و دوستش پل آلن در زمان و مکانی درست باعث شد استعداد آنها امکان شکوفا شود.
او با ابداعات فناورانه، شم اقتصادی خوب و راهکارهای تجاری خاص خود توانست مایکروسافت، بزرگترین شرکت نرمافزاری دنیا را بنا کند و از همین طریق به عنوان ثروتمندترین مرد جهان هم برسد.
بیل گیتس در خانوادهای نسبتا مرفه به دنیا آمد. دو خواهر بزرگتر و کوچکتر از خود داشت.
پدرش ویلیام هنری گیتس دوم، دانشجوی خجالتی رشتهی حقوق بود که برای اولین بار با مادرشان، ماری مکسول، آشنا شد. او یک دختر ورزشکار و دانشجوی دانشگاه واشنگتون بود. ماری به حضوری پررنگ در فعالیتهای دانشجویی و خیریه شهرت داشت.
فضای خانوادهی آنها گرم و صمیمی بود ولی بچهها بهشدت چالشجو و تشنهی پیروزی پرورش یافته بودند. نخستین نشانههای رقابتپذیری بیل در همان جمعهای خانوادگی و موقع بازی مونوپولی بروز کرد.
رابطهی بیل با مادرش بسیار نزدیک بود و همیشه با او به کلاسها، مجامع و سازمانهای خیریه میرفت. از اوان کودکی به همراه مادر در جلسات هیات مدیرهی بانک اینتراستیت که پدربزرگ مادریاش تاسیس کرده بود، حضور پیدا میکرد. حتی با او در مجمع هیات مدیره شرکت IBM هم شرکت میکرد.
عشق عجیبی به مطالعه داشت و ساعتها با کتابهای مرجع و دانشنامهها وقت میگذراند. رفتارهایش در یازده-دوازده سالگی باعث نگرانی والدینش شد. در مدرسه نمرههای خوبی میگرفت ولی به نظر افسرده و بیرغبت میرسید.
والدین او نگران بودند نکند فرزندشان نتواند در جامعه جا بیفتد و تنها بماند. به همین خاطر علیرغم اعتقادی که به مدارس دولتی و معمولی آمریکا داشتند او را در مدرسهی خصوصی لیکساید ثبت نام کردند.
بیل گیتس همانقدر که ریاضیات و علومش خوب بود در ادبیات و زبان هم حرفی برای گفتن داشت.
آشنایی با رایانه و آغاز رفاقت با پل آلن
زندگی نامه بیل گیتس را با بخش نوجوانی بیل گیتس ادامه میدهیم. در لیکساید بود که یک شرکت رایانهای به مدیران مدرسه، پیشنهاد استفاده کردن دانشآموزان از رایانه را داد. خود شرکت امکانات لازم را نیز فراهم کرد و به همین سادگی سرنوشت یک نفر و متعاقب آن میلیونها نفر دستخوش تغییر شد.
آشنایی با رایانه و آغاز رفاقت با پل آلنآشنایی با رایانه و آغاز رفاقت با پل آلن
علاقهی بیل به رایانه بهزودی معلوم شد. اولین بار یک بازی دوز را به زبان بیسیک نوشت. در این مدرسه با پل آلن که دو سال از او بزرگتر بود دوست شد. هردوی آنها عاشق رایانه بودند و علایق مشترک، به نزدیک شدن آنها کمک کرد. پل تودار و خجالتی بود ولی بیل برونگرا و جنگجو.
دو نفری زمان زیادی را به برنامهنویسی میپرداختند. روحیات متفاوت باعث میشد گاهی دعوایشان هم بشود. حتی یک بار پل آنقدر از دست بیل عصبانی شد که مدتی به او اجازهی استفاده از رایانهی آزمایشگاه را نداد.
ادامهی دوران تحصیل بیل و پل پای رایانه گذشت. چند باری به خاطر کارهایشان به دردسر افتادند، ولی در نهایت با سماجت موفق شدند برای شرکتی که رایانهها را تهیه کرده بود یک نرمافزار بنویسند.
جوایز و دستاوردهای بیل گیتس
بیل گیتس در سال ۲۰۰۵ نشان افتخاری KBE یا Knight Commander of the Order of the British Empire را از دست ملکهی انگلستان دریافت کرد. بسیاری از جوایز دیگری که گیتس دریافت کرده است، به خاطر فعالیتهای بشردوستانه بوده و این جایزهها را با همسرش ملیندا تقسیم کرده است.
بیل گیتس در سال 2015 بعد از اینکه جایزۀ لسکر * در سال ۲۰۱۶، رئیس جمهور آمریکا، باراک اوباما «نشان افتخار آزادی از طرف ریاست جمهوری» را به بیل و ملیندا گیتس اهدا کرد. فرانسیس اولاند، رئیس جمهور فرانسه نیز بالاترین نشان افتخار این کشور را در سال ۲۰۱۷ به این زوج اهدا کرد. * خدمات عمومی بلوبرگ میلینیوم * را دریافت کرد، جایزۀ پادما بوشان را نیز به دست آورد. در سال 2010 نیز به خاطر کمکهایش به صنعت آی.تی جایزۀ بوفالوی نقره ای را دریافت نمود. گیتس جوایز متعددی را به خاطر مسائل مختلف به دست آورده است.