مرحله اول :
جو را شسته و یک ساعتی در آب خیس کردم.
مرحله دوم :
در زودپز پیاز را همراه ۱ ق غ روغن تفت داده و مرغ و هویج را اضافه و تفت دادم ادویه و رب را اضافه کرده و مجدد کمی تفت دادم.
مرحله سوم :
بعد جو ، آب مرغ و ۳ لیوان آب و شلغم را اضافه کردم در زودپز را بسته و حدود ۳۰ دقیقه با حرارت ملایم پخت
مرحله چهارم :
تکه های مرغ را با پشت قاشق رشته رشته کرده ،عصاره مرغ را اضافه کرده و نمک غذا را اندازه کردم.(من چون از آب مرغ استفاده کردم ، نیاز به اضافه کردن نمک نداشت) زمان سرو با مقداری آبلیمو سوپ را مزه دار کنید. نوش جان
مرحله پنجم :
میتونید ۱-۲ ق غ جعفری یا سبزی سوپی بریزید. میتونید رشته سوپی هم بریزید. میتونید سیب زمینی نگینی ریز خرد شده هم بریزید.
مرحله اول :
پیاز خردشده و زردچوبه و فلفل سیاه رو یه تفت کوچیک دادم سبک که شد تکه های مرغ و هویج خرد شده رو اضافه کردم بلغور و عدس رو که نیم ساعت خیس خورده بود اضافه کردم
مرحله دوم :
کدو خورشتی و ساقه کرفس و رب گوجه رو اضافه کردم رب که از خامی دراومد آب جوش اضافه کردم(سه چهار لیوان آب) و گذاشتم تا بپزه (من عجله داشتم تو زودپز گذاشتم بعد از پخت رشته ورمیشل و زرشک را هم اضافه کردم رشته که پخت جعفری خرد شده و نمک و ادویه و چاشنی آبلبمو رو هم اضافه کردم چند قل که زد سوپ خوشمزه آماده هست