مرحله اول :
بادام زمینی ها رو آسیاب میکنیم و داخل ظرفی میریزیم. من ۱ ق غ سرپر کره بادام زمینی ریختم همه موادو مخلوط کرده و خوب هم میزنیم اگر نیاز بود کمی دیگه شیر اضافه میکنیم (بسته به آبخور آردها ممکنه شیربیشتری نیازباشه.) موادمون باید به قوام ماست همزده برسه. ماهیتابه نچسب رو روی شعله قرار میدیم و میذاریم که حسابی داغ بشه و بعد بدون هیچ روغنی با یک قاشق غذاخوری مواد رو میریزم وقتی شروع به حباب زدن کرد برمیگردنیم طرف دیگه هم بپزه. چون مایه غلیظی داره حبابهاش درشته.
مرحله دوم :
با هرچی دوست داشتید تزیین وسرو کنید من ساده گذاشتم وبا کره بادام زمینی شکلاتی سرو کردم.بافت پفکی داشت باوجودیکه مثل پنکیکهای دیگه و به همون مقدار تو تابه ریختم ولی پف داشت