مرحله اول :
ابتدا تخم مرغ و شکر را با همزن برقی یا دستی 3 تا 5 دقیقه بزنید تا حالت کرمی و پفدار شود• حالا شیر یا آب را اضافه کرده 30 ثانیه از یک طرف مخلوط کنید و آرد را در 2 مرحله اضافه کرده و از یک طرف هم بزنید•
مرحله دوم :
مایع آماده شده را میتوانید استراحت دهید ندادید هم مهم نیست• کف ماهیتابه مورد نظر را چرب کرده با ملاقه یا قاشق بریزید کل سطح پنکیک که حباب حباب زد (حداقل 1 دقیقه طول میکشه) برگردانید تا آن طرف دیگرش هم بپزد تمام پنکیکها را به این صورت آماده کنید