مرحله اول :
کیک اسفنجی
مرحله دوم :
برای کیک شیفون پایه ابتدا تخم مرغ رو با شکر و وانیل پنج دقیقه هم بزنین کشدار شد روغن و شیر رو اضافه کنین
مرحله سوم :
بیکینگ پودر و ماست رو مخلوط کنین تا حجمش یکسوم بیشتر. بشه کفدار میشه با مواد همراه آرد سه بار الک شده دورانی مخلوط و هم میزنیم
مرحله چهارم :
اندازه فقط کف قالب کاغذ روغنی گرد ببرین و بندازین مواد رو بریزین نیاز به چرب کردن دیواره ها نیست چون پف اطراف رو میگیره
مرحله پنجم :
دمای فر یا توستر که البته تجربیه ۱۸۰درجه به مدت پنجاه دقیقه پنج دقیقه قبل از گذاشتن هم حتما گرم بشه
مرحله ششم :
پف عالی بافت نرم مناسب انواع کیک
مرحله اول :
سفیده و زرده تخم مرغ رو از هم جدا میکنیم زرده تخم مرغ رو با شکر میزنیم تا کرمی رنگ بشه نصف قاشق چایخوری هم وانیل بهش اضافه میکنیم
مرحله دوم :
بعد نوبت سفیده تخم مرغه انقد میزنیم تا کف کنه کاسه رو که برگردوندیدم نریزه
مرحله سوم :
آردرو بابیکینگ پودر 3بار الک میکنیم و کنارمیزاریم
مرحله چهارم :
خپ حالا نوبت زرده تخم مرغه که با شکر زدیم بهش شیر اضافه میکنیمو هم میزنیم بعد نوبت روغنه که اضافه میکنیم
مرحله پنجم :
حالا کم کم آردو بهش اضافه میکنیم
مرحله ششم :
در آخر سفیده تخم مرغو میریزم روش حسابی هم میزنم
مرحله هفتم :
فررو که از قبل گرم کردیم و داخل اون میذاریم