خیلیها از هرچیزی شکلاتیاش را دوست دارند؛ از بستنی گرفته تا شیرینی، کیک و… . این آدمها اگر شرایطش را داشتند شاید حتی به پلو هم شکلات میزدند و میل میکردند. بدتان آمد؟ ما اسنواییها شوخ و بامزهایم دیگر؛ چه میتوان کرد؟
حالا اگر جزو دسته شکلات دوستها هستید با ما همراه شوید تا طرز تهیه کیک شکلاتی ساده و خوشمزه را شروع کنیم .
مواد لازم کیک شکلاتی ساده :
1. آرد سفید همه کاره :200 گرم
2. شکر:200 گرم
3. بیکینگ پودر:یک قاشق چایخوری
4. پودر سودا یا جوش شیرین :نصف قاشق چایخوری
5. کره:175 گرم
6. پودر کاکائو:40 گرم
7. تخم مرغ درشت :2 عدد
8. خامه ترش یا معمولی :150 میلی لیتر
9. عصاره وانیل (دلبخواه) :دو قاشق چایخوری
مواد لازم برای روی کیک
1. کره:75 گرم
2. شکلات سیاه آب شده :175 گرم
3. شکر:300 گرم
4. عصاره وانیل:یک قاشق چایخوری
5. خامه شیرینی پزی :125 گرم
مرحله اول
ابتدا باید همه مواد را از نیم ساعت قبل در دمای اتاق قرار دهید تا مواد هم دما شوند.سپس فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود.
مرحله دوم
آرد ، بکینگ پودر ، پودر کاکائو و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید و چند بار الک کنید. همچنین می توانید همه مواد خشک را در دستگاه غذاساز بریزید و یک بار هم بزنید.
مرحله سوم
سپس شکر، کره، تخم مرغ، خامه و وانیل را به همراه مخلوط آرد در دستگاه غذاساز بریزید و آنقدر هم بزنید تا مایه غلیظ و کشداری بدست بیاید.
مرحله چهارم
قالبتان را چرب کنید و روی دیواره و کف آن مقداری آرد بپاشید و مایه کیک را داخل آن بریزید و به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید.
دستور تهیه شکلات رویه کیک :
برای مواد روی کیک باید شکلات را در ظرفی بریزید و روی بخار آب قرار دهید تا ذوب شود.
(پیشنهاد میشود از شکلات تلخ استفاده کنید)کره را هم همین طور آب کنید و وقتی کمی سرد شدند با هم مخلوطشان کنید.
سپس همه مواد روی کیک را داخل غذاساز بریزد و هم بزنید.
مایه شکلاتی کیک را بین دو لایه نصف شده کیک بمالید و طبقه اول را روی طبقه دوم قرار دهید.روی سطح کیک را هم با مایه شکلاتی پر میکنیم.
بعد از چند دقیقه، که مواد سفت میشوند و کیک آماده است.
مرحله آخر دستور پخت کیک شکلاتی ساده
بعد از اینکه کیک را از فر خارج کردید، کمی صبر کنید تا خنک شود. از مواد مختلفی میتوان برای تزئین آن استفاده کرد.
میوههایی مثل تمشک، توت فرنگی، کیوی، پرتقال و انگور، برای تزئین کیک مناسب بوده و ظاهر زیبایی به آن میدهند.
همچنین پودر قند، شکلات مایع، پودر نارگیل و پودر پسته هم میتوانند گزینههای مناسبی برای آماده کردن کیک باشند. تزئین آن، به میل و سلیقه شما بستگی دارد.
نکات تهیه کیک شکلاتی ساده :
درب فر را در هنگام پختن کیک باز نکنید که این کار باعث می شود پف کیک کم شود.
بعد از سپری شدن زمان پخت کیک آن را با خلال چوبی و یا چنگال تست کنید و اگر چیزی از مایه کیک به خلال نچسبید آن را از فر در بیاورید.
کیک را بعد از خنک شدن میتوانید به دو قسمت برش دهید و یا از همان ابتدا مواد کیک را در دو قالب نازک 20 سانتی متری بریزید.
حرف آخر
با مطالعه این نوشتار، متوجه خواهید شد که دستور تهیه کیک شکلاتی بسیار ساده و راحت است. مواد اولیه آن به راحتی در دسترس بوده و پختن آن هم زیاد زمانبر نخواهد بود. میتوان این کیک خوشمزه را به عنوان دسر برای مهمانان عزیز یا به عنوان عصرانه تهیه کرد.