زرشک پلو یک غذا محبوب ایرانی با طرز تهیه سریع و آسان هست امیدوارم از این مطلب لذت ببرید و حتما یکبار این دستور پخت رو امتحان کنید.
مرحله اول :
ابتدا مرغ را با یک لیوان آب میذاریم ده دقیقه بپزه و در آبکش میریزیم و میشوریم بعد مرغ را با زردچوبه و نمک میذاریم پخته بشه بعد از پختن استخوان مرغ ها را جدا میکنیم
مرحله دوم :
زرشک را پاک میکنیم و ده دقیقه در آب ولرم میذاریم خیس بخوره و در صافی میریزیم یه تکه یخ روی زعفران آسیاب شده میندازیم تا رنگ بده زرشک را در روغن داغ با یه قاشق شکر میریزیم و تفت میدیم
مرحله سوم :
برنج را دم میکنیم پیاز را نگینی خرد میکنیم و تفت میدیم بعد مرغ ریش شده را اضافه میکنیم و میذاریم چند دقیقه با حرارت ملایم تفت بخوره بعد زرشک و یه قاشق از زعفران را اضافه میکنیم بقیه زعفران را با یه کفگیر از برنج مخلوط میکنیم و در ظرف سرو میریزیم
مرحله چهارم :
میتونیم آب مرغ را هم صاف کنیم و کنار غذا بزاریم و در آخر کمی رب گوجه با روغن و ادویه تفت بدین و به آب مرغ اضافه کنید من به دلخواه خودم تو اون قابلمه کوچک مسی آب کله پاچه گذاشتم جاتون سبز عزیزانم