مرحله اول :
از قبل جو رو پاک میکنم و میشورم و چندساعت خیس میکنم.بعد میذارم با حرارت ملایم خوب بپزه سپس آبکشی کرده و بسته بندی میکنم وفریز… وقتی میخوام سوپ درست کنم تا وقت زیادی نگیره…
مرحله دوم :
پیاز رو ریزخرد میکنیم با روغن کم و کره و زردچوبه تفت میدیم رب رو اضافه میکنیم و تفت میدیم دو لیوان آب مرغ طعم دار و یک لیوان آب اضافه میکنیم
مرحله سوم :
را بهمراه جو و ورمیشل اضافه میکنم و با حرارت ملایم میذاربم تا بپزه در آخرهم آبلیمو تازه رو اضافه میکنیم.و با زرشک وجعفری نوشجان میکنیم
مرحله چهارم :
مرغ ها رو به همراه نمک و هویج و فلفل دلمه آب پز کرده سپس داخل تابه مرغ ها را با پیاز سرخ میکنیم یک ق زعفرون ریخته
مرحله پنجم :
سیب زمینی هم خلالی کرده سه چهار دقیقه در آب جوش روی حرارت قرار داده و بعد آبکش کردم و وقتی آبش رفت کمی به سیب زمینی نمک زده و داخل تابه سرخ کردم
https://www.alamto.com/cooking/hearty-barley-turkey-soup-recipe
مرحله اول :
جو و جو پرک را چند ساعت قبل خیس کنید. توی قابلمه کمی روغن بریزید و پیاز خرد شده را تفت دهید. وقتی تغییر رنگ کرد سینه مرغ را ریز خرد کرده با پیاز تفت دهید. هویج خرد شده +نخود فرنگی + ادویه+ عصاره پای مرغ + ذرت +سیبزمینی نگینی خرد کرده وآبجوش را اضافه کنید. وقتی جوشید زیرش را کم کنید تا با حرارت ملایم مواد سوپ پخته شود.
مرحله دوم :
بعد از یک ساعت رشته را اضافه کنید. در یک تابه کوچک با کمی روغن، رب را تفت دهید به مواد تون اضافه کنید. و در آخر نمک و زرشک و جعفری خرد شده و آب لیموی تازه را اضافه کنید. زیر حرارت را خاموش کنید بعد نووووش جااااان کنید. ⚘️تقدیم به نگاه زیبایتون ⚘️
مرحله سوم :