مرحله اول :
مرغها رو تکه کرده، میشوریم و همراه با ادویه، زردچوبه، دارچین و نمک میپزیم. وقتی کفِ روی مرغها رو برداشتیم، ۱ کیلو پیاز خرده شده اضافه میکنیم. بعد از ۱ ساعت⏱️، نیم کیلو فلفل دلمه ای خرد شده اضافه میکنیم. حدود نیم ساعت بعد، شعله رو خاموش میکنیم.
مرحله دوم :
مرغها رو درآورده و توی آبکش میریزیم. وقتی ازحرارت افتادن ، اونها رو ریش ریش میکنیم.
مرحله سوم :
فلفل دلمه ای خرد شده، هویج رنده شده و حدود ۲ ق نمک اضافه میکنیم. وقتی خوب مخلوط شدن، محلول زعفران و زرشک رو(که از قبل خیسوندیم) اضافه میکنیم.
مرحله چهارم :
۲ کیلو پیاز رو خرد کرده و با روغن تفت میدیم. ادویه و زردچوبه اضافه میکنیم. مرغها رو اضافه کرده، هم میزنیم.
مرحله پنجم :
برنج رو از چند ساعت قبل میشوریم و خیس میکنیم. حالا برنج رو میپزیم و میذاریم دم کنه.
مرحله ششم :
توی ظرفها برنج میریزیم و روشون مقداری از مرغ ریش ریش و سیب زمینی سرخ کرده یا چیپس خلالی میریزیم.
مرحله هفتم :
روز طبخ غذا، فقط برنج رو پختیم و مرغها رو با بقیه مواد تفت دادم چون کشیدن غذا توی ظرفها هم زمان بر هست، اینجوری وقت بیشتری داشتیم برای کشیدن و توزیع غذا.
مرحله هشتم :
نکته: برای اینکه برنج خشک نباشه، میتونید با رب گوجه و آب مرغ، مقداری سس درست کنید. توی ظرفها اول سس بریزید، بعد برنج و مرغ و چیپس.
مرحله نهم :
ما مرغ رو از روز قبل پختیم و ریش ریش کردیم. هویج و فلفل دلمه ای رو هم از روز قبل خرد کردیم.