مرحله اول :
اول از همه برای گرفتن بوی زهم گوشت، تکه های بوقلمون رو داخل قابلمه گذاشته و آب میریزیم، حالا ۱دونه پیاز رو خرد کرده+چند تکه چوب دارچین و زنجبیل+چند تکه فلفل دلمه+نمک چند جوش خورد از رو شعله برداشته و میشوییم، حالا قابلمه رو شسته و پیاز رو رنده زده مقداری روغن ریخته ادویا ها رو اضافه کرده و بوقلمون ها رو میریزیم و به هم میزنیم صبر میکنیم کمی سرخ بشن، حالا رب رو ریخته و به هم میزنیم بعد از ۵دقیقه آب ریخته(مقدار آب زیاد نباشه میخوایم سس مانند بشه آبش) و فلفل دلمه رو خرد کرده و در قابلمه رو میذاریم
مرحله دوم :
بعد از ۲ساعت زعفران دم شده غلیظ رو به بوقلمونمون اضافه کرده و بعد از نیم ساعت غذای خوشمزمون آمادس برنجمونم کته ای دم میذاریم با زرشک و برنج زعفرونی تزیین کرده و نوش جان میکنیم