مرحله اول :
شکر و گلاب و پودر هل و زعفران و آب را با هم مخلوط کرده و روی شعله متوسط قرار میدهیم وقتی کمی جوش خورد شعله را خاموش میکنیم و اجازه میدیم تا سرد بشه
مرحله دوم :
اول آرد را الک کرده و در تابه با حرارت کم نیم ساعت تفت میدهیم بعد دوباره آرد را الک میکنیم و به تابه بر میگردونیم سپس روغن میریزیم و چند دقیقه تفت میدهیم و شهد را کم کم به تابه اضافه کرده و سریع هم میزنیم وقتی شهد را اضافه میکنیم حلوا به شکل گهواره ای وسط تابه جمع بشه با پودر پسته و گل محمدی تزئین میکنیم